Find din favorit magnetisk glastavle af høj kvalitet

Der er mange fordele ved en glastavle (foto kontorting.dk)

Der er mange fordele ved en glastavle (foto kontorting.dk)

Vi bruger meget af vores tid på vores arbejde. Nærmere bestemt vores kontor. Det er her at vi udfolder os professionelt i et samarbejde med vores kollegaer. På dit arbejde fornyer du dig og overskrider nye professionelle grænser. Dit arbejde er det sted, hvor du bliver ved med at udforske og udfordre dig. Både på det professionelle samt personlige plan. Derfor gælder det naturligvis også om, at have de helt rigtige inspirerende remedier på din arbejdsplads. Med nye og moderne kontorting, inspirerer du dig selv og dine kollegaer. Når du har et inspirerende kontor på din arbejdsplads, er du nemlig med til at inspirere dig selv og blive en bedre medarbejder.

 

Gør dit kontor personligt og moderne

Du udfordrer dig selv professionelt på dit arbejde hver dag. Du forsøger at være innovativ og moderne i din tankegang. Du forsøger at udforske dine professionelle grænser. Så hvorfor skal dit kontor ikke også afspejle dette forsøg? Gør dit kontor personligt og moderne med unikke ting til dit kontor. Det kan du gøre ved at finde dit personlige arbejdsbord, unikke arbejdsstol eller måske udskifte din gamle og brugte opslagstavle med en ny og moderne glastavle. Det unikke ved lige præcis en glastavle er dens magnetiske funktion. Du kan skrive på din glastavle og hurtigt gøre den rent igen. Det er som et tavle, som du hurtig kan gøre rent og stadigvæk beholde sin kvalitet.

 

Få endelig lov til at tegne på “væggen”!

Du kan også hænge diverse sedler og noter på din magnetiske glastavle. Og du kan hurtigt tage dem ned igen. Tag et skridt ud i fremtiden og inspirer dine kollegaer med personlige samt professionelle kontorting. På den måde er du et godt eksempel for dine kollegaer og din chef. Når du og dine kollegaer har et innovativt og moderne arbejdsmiljø, afspejler det sig ofte i din tilgang til dine professionelle samt faglige opgaver. Skift dine gamle kontorting ud med nye og moderne. På den måde er du et godt eksempel på innovation og fremtiden.

 

Få mere inspiration i disse indlæg:

Printerpapir lader omverden træde frem skønt og smukt

En skrivebordslampe er uundværlig til skrivebordsarbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.